Regn
educational_laptop_clip_400_clr

Skriftlig eksamen ved Askim ungdomsskole 2018

9.mai er det offentliggjøring av skriftlig eksamen ved Askim ungdomsskole. Skriftlig eksamen arrangeres i fagene norsk, matematikk og engelsk.

16. mai: Eksamen matematikk.

25. mai: Eksamen engelsk.

29. mai: Eksamen norsk hovedmål.

30. mai: Eksamen norsk sidemål.

Ved Askim ungdomsskole vil elevene i hver 10. klasse trekkes ut til ett av de tre skriftlige fagene; engelsk, matematikk eller norsk. Kommer man opp i matematikk, er det en prøvedag. Det samme er det for engelsk.

I norsk er det to dager, en til hovedmål (bokmål) og en til sidemål (nynorsk). De som er fritatt for vurdering med karakter i sidemål, skriver på bokmål på begge prøvedagene, og karakterene slås sammen til én karakter i hovedmål.

Alle eksamene starter normalt kl. 09.00 og varer i 5 timer + 15 minutter. Alle elever må møte 30 minutter før eksamen starter. Elever (med foresatte) kan søke om utvidet tid (1 time ekstra) dersom det foreligger en lege- eller sakkyndig erklæring.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut