Delvis skyet 15°
askim-ungdomsskole-air

Oppsiktsvekkende gode eksamensresultater ved Askim ungdomsskole

Resultatene fra årets skriftlig eksamen på 10. trinn er klare. Vi er stolte over hva elever, lærere og ledelse på Askim ungdomsskole har fått til.

4,1 som gjennomsnittskarakter på eksamen i matematikk er oppsiktsvekkende gode resultater!

- Den høye snittkarakteren i matematikk er et resultat av et godt læringsmiljø og fokus på kvalitet på undervisningen i klasserommet, sier virksomhetsleder Frank Westby.

Årets resultat i matematikk skriftlig vil med stor sannsynlighet være vesentlig bedre enn det nasjonale nivået.

- Vi ser en veldig positiv utvikling i resultatene i matematikkfaget. Fra 2015 og fram til i år har karakteren steget med 1,7 i snitt, sier Westby.

I tillegg kan elever og ansatte ved skolen være stolte over 3,8 i snittkarakter for norsk hovedmål skriftlig, 3,7 i snittkarakter for engelsk skriftlig og 3,2 i norsk sidemål skriftlig. Disse resultatene gjør at Askimskolen hevder seg på nasjonalt nivå i disse fagene.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut